Gå en affärsjuridik kurs

Funderar du på att gå en affärsjuridik kurs? En affärsjuridik kurs kan du hitta hos ExLibro. Hos dem finns det flera olika affärsjuridiska kurser. Bland annat inom;

  • Avtalsrätt
  • Bolagsrätt
  • Konkurs
  • Obeståndsrätt

Dessa kurser passar dig som är advokat eller jurist. Även du som är revisor, redovisningskonsult, företagsledare eller på annat vis kommer i kontakt med det affärsjuridiska området kan ha nytta av dessa kurser.

Kurser i affärsjuridik

Oavsett vilken affärsjuridik kurs du väljer att gå, så utgår den från gällande lagstiftning, praxis och forskning på det affärsjuridiska området. ExLibro har flera experter och föreläsare, alla med mycket kunskap inom affärsjuridik. Du kan välja om du vill delta i kursen fysiskt på plats eller om du föredrar att vara med digitalt.

Flera bra kurser

Hos ExLibro hittar du även flera andra bra kurser du kan välja att gå. Deras kurskatalog inkluderar ämnen som familjerätt, brottmål, fastighetsrätt och entreprenadrätt. För de som är intresserade av internationella studier erbjuder de även möjligheten att delta i kurser utomlands. Dessutom erbjuder de skräddarsydda internkurser för företag och organisationer.

Oavsett om du redan är verksam inom juridiken och önskar fördjupa dig inom ett specifikt område eller om du är specialiserad inom ett visst rättsområde, så har ExLibro en mängd högkvalitativa kurser att välja mellan. För att få mer information om deras utbud kan du besöka deras användarvänliga hemsida. Du har också möjlighet att kontakta dem direkt för att få ytterligare detaljer om deras kurser och evenemang.

För dig som är intresserade av föreläsningar har ExLibro också ett utmärkt utbud av talare som kan bokas för olika evenemang och tillfällen.